Nutriční hodnoty (Kuře na zelenině s červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 665 kJ / 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,04 g |
Tuky | 0,66 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,19 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,17 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 13,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 51,60 g |
– cukry | 7,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 horní kuřecí stehna | Kuřecí stehenní řízky | |
4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
cibule | Cibule čerstvá | |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1 plechovka 1 plechovka rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
tymián, pepř, bobkový list | Bobkový list sušený | |
olej | Olej řepkový | |
sůl a pepř | Pepř černý |