Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na zelenině s červeným vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 665 kJ /
398 kcal
Bílkoviny9,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,04 g
Tuky0,66 g
– nasycené0,25 g
– nenasycené0,19 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,17 g
––– omega 30,02 g
Vláknina13,26 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy51,60 g
– cukry7,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 horní kuřecí stehna Kuřecí stehenní řízky
4 plátky 4 plátky slaniny Špek
cibule Cibule čerstvá
200 g 200 g brambor Brambor zimní 200 g
100 g 100 g žampionů Žampion čerstvý 100 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
1 plechovka 1 plechovka rajčatového protlaku Protlak rajčatový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
tymián, pepř, bobkový list Bobkový list sušený
olej Olej řepkový
sůl a pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.