Nutriční hodnoty (Jahodové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 122 kJ / 3 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 202,24 g |
– nasycené | 58,48 g |
– nenasycené | 128,00 g |
–– mononenasycené | 94,40 g |
–– polynenasycené | 33,60 g |
––– omega 3 | 8,91 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 446,40 g |
– cukry | 292,00 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g cukru krystal | Cukr bílý | 200 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
3 3 Zlaté klasy | Puding v prášku | |
1200 ml 1200 ml kompotovaných jahod (2 poháry) | Jahody zavařené | |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 45 g |
200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
1 1 zarovnaná lžíce práškového cukru | Cukr bílý | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vymazání plechu | Mouka pšeničná hrubá |