Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sýrový salát s hroznovým vínem a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 107 kJ /
1 460 kcal
Bílkoviny55,85 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,85 g
Tuky109,63 g
– nasycené41,72 g
– nenasycené65,86 g
–– mononenasycené50,04 g
–– polynenasycené15,81 g
––– omega 30,62 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 190 mg
Sodík 3,15 g
Sůl8,00 g
Sacharidy56,73 g
– cukry45,17 g
––– laktóza2,77 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hroznového vína Hroznové víno čerstvé 300 g
100 g 100 g Nivy Niva 50% t. v s. 100 g
100 g 100 g Hermelínu Hermelín 100 g
50 g 50 g loupaných mandlí Mandle loupané 50 g
olej Olej řepkový
rukola nebo listový salát Rukola čerstvá
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
lžíce lžíce octu balsamico Ocet balsamikový bílý
lžička lžička medu Med nepasterovaný
3 kapky 3 kapky tabasca Tabasco omáčka
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.