Nutriční hodnoty (Zeleninové kuře z PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 179 kJ / 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,30 g |
Tuky | 12,96 g |
– nasycené | 2,04 g |
– nenasycené | 10,43 g |
–– mononenasycené | 8,21 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 44,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 92,06 g |
– cukry | 23,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře (1,4 kg) | Kuře | |
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 sterilované žampiony (nebo čerstvé) | Žampion zavařený | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (na opečení kuřete) | Olej olivový | 11 ml |
bylinky - saturejka, libeček, tymián, petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu provensálského koření | Provensálské koření | |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |