Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninové kuře z PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 179 kJ /
760 kcal
Bílkoviny18,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,30 g
Tuky12,96 g
– nasycené2,04 g
– nenasycené10,43 g
–– mononenasycené8,21 g
–– polynenasycené2,22 g
––– omega 30,04 g
Vláknina44,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 615 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy92,06 g
– cukry23,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře (1,4 kg) Kuře
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 sterilované žampiony (nebo čerstvé) Žampion zavařený
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (na opečení kuřete) Olej olivový 11 ml
bylinky - saturejka, libeček, tymián, petrželka Petržel nať čerstvá
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu provensálského koření Provensálské koření
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.