Nutriční hodnoty (Bramborovo-kukuřičná polévka s kaviárem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 223 kJ / 1 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,58 g |
Tuky | 27,34 g |
– nasycené | 14,53 g |
– nenasycené | 11,31 g |
–– mononenasycené | 7,37 g |
–– polynenasycené | 3,94 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 74 mg |
Sodík | 915 mg |
Sůl | 2,23 g |
Sacharidy | 200,87 g |
– cukry | 69,87 g |
––– laktóza | 34,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
150 g 150 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
0,5 - 0,75 l 0,5 - 0,75 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 629.9999952316284 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
100 ml 100 ml šlahačkové smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
kaviár | Kaviár černý solený |