Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-kukuřičná polévka s kaviárem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 223 kJ /
1 248 kcal
Bílkoviny41,80 g
– z toho živočišné bílkoviny24,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,58 g
Tuky27,34 g
– nasycené14,53 g
– nenasycené11,31 g
–– mononenasycené7,37 g
–– polynenasycené3,94 g
––– omega 30,37 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 74 mg
Sodík 915 mg
Sůl2,23 g
Sacharidy200,87 g
– cukry69,87 g
––– laktóza34,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
150 g 150 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
0,5 - 0,75 l 0,5 - 0,75 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 629.9999952316284 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 ml 100 ml šlahačkové smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
kaviár Kaviár černý solený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.