Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fíkovo-rozinková tvarohová bábovka podle Eduarda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 605 kJ /
2 296 kcal
Bílkoviny55,92 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,88 g
Tuky26,93 g
– nasycené6,26 g
– nenasycené12,73 g
–– mononenasycené8,83 g
–– polynenasycené3,90 g
––– omega 30,21 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 433 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy449,20 g
– cukry263,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
125 g 125 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 125 g
1 1 tvaroh (já koupil v Lidlu s vanilkovou příchutí - Tvarohový dezert vanilkový (vhodný na tvarohový koláč)) Tvaroh polotučný
1 1 Hera (rozpuštěná) Margarín
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
1 1 prášek do pečení Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
6-8 6-8 sušených fíků Fíky sušené
2 hrsti 2 hrsti rozinek Rozinky 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.