Nutriční hodnoty (Fíkovo-rozinková tvarohová bábovka podle Eduarda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 605 kJ / 2 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,88 g |
Tuky | 26,93 g |
– nasycené | 6,26 g |
– nenasycené | 12,73 g |
–– mononenasycené | 8,83 g |
–– polynenasycené | 3,90 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 449,20 g |
– cukry | 263,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
125 g 125 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
1 1 tvaroh (já koupil v Lidlu s vanilkovou příchutí - Tvarohový dezert vanilkový (vhodný na tvarohový koláč)) | Tvaroh polotučný | |
1 1 Hera (rozpuštěná) | Margarín | |
180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
1 1 prášek do pečení | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
6-8 6-8 sušených fíků | Fíky sušené | |
2 hrsti 2 hrsti rozinek | Rozinky | 100 g |