Nutriční hodnoty (Salát z grilované červené řepy s kozím sýrem, jablky a rukolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 117 kJ / 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 65,82 g |
– nasycené | 30,87 g |
– nenasycené | 32,83 g |
–– mononenasycené | 27,37 g |
–– polynenasycené | 5,46 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 50,52 g |
– cukry | 37,30 g |
––– laktóza | 2,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g červené řepy (předvařené, oloupané) | Červená řepa čerstvá | 300 g |
2 2 čaj. lžíce kořenicí směs Gurmánské italské koření (Vitana) | Provensálské koření | |
180 g 180 g čerstvého kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 180 g |
1 1 jablko (ideálně Granny Smith) | Jablko čerstvé | 150 g |
30 g 30 g rukoly | Rukola čerstvá | 30 g |
20 ml 20 ml extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
25 ml 25 ml balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 25 ml |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |