Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z grilované červené řepy s kozím sýrem, jablky a rukolou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 117 kJ /
984 kcal
Bílkoviny42,40 g
– z toho živočišné bílkoviny36,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,50 g
Tuky65,82 g
– nasycené30,87 g
– nenasycené32,83 g
–– mononenasycené27,37 g
–– polynenasycené5,46 g
––– omega 30,78 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 208 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy50,52 g
– cukry37,30 g
––– laktóza2,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g červené řepy (předvařené, oloupané) Červená řepa čerstvá 300 g
2 2 čaj. lžíce kořenicí směs Gurmánské italské koření (Vitana) Provensálské koření
180 g 180 g čerstvého kozího sýra Sýr hrudkový kozí 180 g
1 1 jablko (ideálně Granny Smith) Jablko čerstvé 150 g
30 g 30 g rukoly Rukola čerstvá 30 g
20 ml 20 ml extra panenského olivového oleje Olej olivový 20 ml
25 ml 25 ml balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 25 ml
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.