Nutriční hodnoty (Cibulové brambory a gnocchi se slaninou, zapečené s majolkou a jemným sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 186 kJ / 1 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,97 g |
Tuky | 129,89 g |
– nasycené | 63,32 g |
– nenasycené | 64,57 g |
–– mononenasycené | 55,07 g |
–– polynenasycené | 9,50 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 23,98 g |
Cholesterol | 114 mg |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,88 g |
Sacharidy | 160,58 g |
– cukry | 17,82 g |
––– laktóza | 0,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
250 g 250 g (předvařených) bramborových noků (gnocchi) | Noky | 250 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
2 - 3 2 - 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 a 1/2 sáčku majolky (150 g) | Majonéza | |
1 PL 1 PL jemně strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 15 g |