Nutriční hodnoty (Pšenično-žitný chléb s vařeným bramborem a celozrnnou moukou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 375 kJ / 2 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,70 g |
Tuky | 32,50 g |
– nasycené | 3,29 g |
– nenasycené | 26,53 g |
–– mononenasycené | 15,71 g |
–– polynenasycené | 10,82 g |
––– omega 3 | 2,28 g |
Vláknina | 25,57 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 358,79 g |
– cukry | 21,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
360 ml 360 ml vody | Voda | 360 ml |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
3 lžičky 3 lžičky kmínu | Kmín | 15 g |
80 g 80 g strouhaných vařených brambor | Brambor zimní | 80 g |
70 g 70 g pšeničné celozrnné jemné | ||
70 g 70 g žitné celozrnné jemné | ||
100 g 100 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 100 g |
170 g 170 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
lžíce lžíce octa | Ocet lihový | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
12 g 12 g droždí | Droždí pekařské lisované | 12 g |