Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kmínka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 506 kJ /
360 kcal
Bílkoviny10,61 g
– z toho živočišné bílkoviny9,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky30,10 g
– nasycené12,70 g
– nenasycené14,88 g
–– mononenasycené11,84 g
–– polynenasycené3,04 g
––– omega 30,05 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy10,00 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla Sádlo vepřové 22.5 g
1 1 lehce vrchovatá lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
kmín podle chuti Kmín
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru (nebo celerová nať) Celer bulva čerstvá
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.