Nutriční hodnoty (Kuře na burských oříšcích v hořčičné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 312 kJ / 2 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 330,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 330,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 150,75 g |
– nasycené | 92,30 g |
– nenasycené | 54,11 g |
–– mononenasycené | 48,07 g |
–– polynenasycené | 6,04 g |
––– omega 3 | 3,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 5,95 g |
– cukry | 5,95 g |
––– laktóza | 5,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kusy 4 kusy kuřecích prsou | Kuře prso | 1400 g |
150 g 150 g burského másla | Máslo kravské | 150 g |
125 ml 125 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rýže | Rýže bílá |