Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Starofrancouzské bagety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 559 kJ /
1 807 kcal
Bílkoviny57,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,03 g
Tuky9,80 g
– nasycené1,90 g
– nenasycené5,98 g
–– mononenasycené0,97 g
–– polynenasycené5,01 g
––– omega 30,50 g
Vláknina17,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy363,94 g
– cukry23,87 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
460 g 460 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 460 g
40 g 40 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 40 g
320 g 320 g vody Voda 320 ml
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli Sůl mořská 12 g
3-4 g 3-4 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 3.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.