Nutriční hodnoty (Staropražská játra podle Vlasty Buriana)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 542 kJ / 1 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,80 g |
Tuky | 18,54 g |
– nasycené | 2,80 g |
– nenasycené | 7,06 g |
–– mononenasycené | 4,34 g |
–– polynenasycené | 2,72 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 57,00 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 78,90 g |
– cukry | 22,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
300 g 300 g sterilizovaných žampionů | Žampion zavařený | 300 g |
5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
šunka | Šunka vepřová vařená | |
vejce na tvrdo | Vejce slepičí | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |