Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Staropražská játra podle Vlasty Buriana)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 542 kJ /
1 085 kcal
Bílkoviny128,20 g
– z toho živočišné bílkoviny116,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,80 g
Tuky18,54 g
– nasycené2,80 g
– nenasycené7,06 g
–– mononenasycené4,34 g
–– polynenasycené2,72 g
––– omega 30,12 g
Vláknina57,00 g
Cholesterol 1,85 g
Sodík 1,81 g
Sůl4,80 g
Sacharidy78,90 g
– cukry22,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřových jater Játra vepřová 600 g
300 g 300 g sterilizovaných žampionů Žampion zavařený 300 g
5 5 cibulí Cibule čerstvá 350 g
šunka Šunka vepřová vařená
vejce na tvrdo Vejce slepičí
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
mletá paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.