Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tutmanik (bulharský koláč))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 036 kJ /
4 311 kcal
Bílkoviny143,35 g
– z toho živočišné bílkoviny73,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,50 g
Tuky211,44 g
– nasycené86,50 g
– nenasycené117,15 g
–– mononenasycené84,14 g
–– polynenasycené33,01 g
––– omega 32,56 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 577 mg
Sodík 3,37 g
Sůl7,97 g
Sacharidy448,38 g
– cukry58,33 g
––– laktóza28,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
půl lžičky lžičky soli Sůl mořská
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
170 g 170 g tuku Margarín 170 g
250 g 250 g tvrdého sýra (nejlépe balkánského) Sýr kravský tvrdý 30% 250 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
5 lžic 5 lžic strouhanky Strouhanka pšeničná 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.