Nutriční hodnoty (Pečené lilkové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 876 kJ / 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,42 g |
Tuky | 54,36 g |
– nasycené | 14,09 g |
– nenasycené | 34,27 g |
–– mononenasycené | 29,46 g |
–– polynenasycené | 4,81 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 24,27 g |
– cukry | 10,54 g |
––– laktóza | 0,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g lilku | Lilek čerstvý | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného parmezánu | Parmezán | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |