Nutriční hodnoty (Lečo zapečené se žampiony, vejci a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 987 kJ / 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,52 g |
Tuky | 39,31 g |
– nasycené | 12,40 g |
– nenasycené | 17,52 g |
–– mononenasycené | 14,07 g |
–– polynenasycené | 3,45 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 10,96 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 977 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 34,88 g |
– cukry | 23,06 g |
––– laktóza | 3,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vyzrálých rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
5 5 paprik barevných | Paprika bílá čerstvá | |
5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 14 g |
lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
pálivá paprika podle chuti | Paprika pálivá | |
50-60 g 50-60 g tvrdého strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 55 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
lžíce lžíce smetany nebo mléka | Smetana kravská sladká 12% |