Nutriční hodnoty (Švýcarské houbové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 047 kJ / 2 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,37 g |
Tuky | 39,82 g |
– nasycené | 4,99 g |
– nenasycené | 31,27 g |
–– mononenasycené | 21,67 g |
–– polynenasycené | 9,60 g |
––– omega 3 | 3,11 g |
Vláknina | 55,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 343,70 g |
– cukry | 31,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
3 snítky 3 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
400 g 400 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 400 g |
petrželka nebo snítky tymiánu na ozdobu | Petržel nať čerstvá |