Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švýcarské houbové ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 047 kJ /
2 162 kcal
Bílkoviny67,37 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,37 g
Tuky39,82 g
– nasycené4,99 g
– nenasycené31,27 g
–– mononenasycené21,67 g
–– polynenasycené9,60 g
––– omega 33,11 g
Vláknina55,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 74 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy343,70 g
– cukry31,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čerstvých hub Hřib čerstvý 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
3 snítky 3 snítky tymiánu Tymián sušený
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
sůl Sůl mořská
bílý mletý pepř Pepř bílý mletý
400 g 400 g těstovin Těstoviny pšeničné 400 g
petrželka nebo snítky tymiánu na ozdobu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.