Nutriční hodnoty (Brynzové oplatky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 931 kJ / 1 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,75 g |
Tuky | 64,06 g |
– nasycené | 6,47 g |
– nenasycené | 52,05 g |
–– mononenasycené | 35,23 g |
–– polynenasycené | 16,83 g |
––– omega 3 | 4,43 g |
Vláknina | 10,25 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 221,45 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
1 balení 1 balení brynzy (asi 220 g) | Brynza | |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
400 ml 400 ml vody nebo mléka | Voda | 400 ml |
1 1 malé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl (pozor, brynza bývá slanější) | Brynza |