Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brynzové oplatky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 931 kJ /
1 657 kcal
Bílkoviny43,43 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,75 g
Tuky64,06 g
– nasycené6,47 g
– nenasycené52,05 g
–– mononenasycené35,23 g
–– polynenasycené16,83 g
––– omega 34,43 g
Vláknina10,25 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy221,45 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
1 balení 1 balení brynzy (asi 220 g) Brynza
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
400 ml 400 ml vody nebo mléka Voda 400 ml
1 1 malé vejce Vejce slepičí 70 g
sůl (pozor, brynza bývá slanější) Brynza

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.