Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový dort s mascarpone)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 321 kJ /
3 423 kcal
Bílkoviny50,65 g
– z toho živočišné bílkoviny28,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,45 g
Tuky119,90 g
– nasycené74,04 g
– nenasycené44,57 g
–– mononenasycené35,45 g
–– polynenasycené9,12 g
––– omega 31,61 g
Vláknina26,28 g
Cholesterol 177 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy522,13 g
– cukry416,23 g
––– laktóza8,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 baleni 1 baleni piškotů Piškoty 240 g
6 6 středních zralých hrušek Hruška čerstvá 780 g
skořice Skořice ceylonská
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
6 kousků 6 kousků hřebíčku Hřebíček
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
2 2 zakysané smetany (á 150 g) Smetana kravská zakysaná 12%
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
mléko na zjemnění krému Mléko kravské polotučné 1,5%
1 balíček 1 balíček žluté želatiny (Dr.Oetker) Želatina vepřová 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.