Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrnovo-fazolová pánev podle Eduarda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 600 kJ /
860 kcal
Bílkoviny6,43 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,93 g
Tuky84,77 g
– nasycené41,15 g
– nenasycené42,51 g
–– mononenasycené36,25 g
–– polynenasycené6,25 g
––– omega 30,10 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy15,85 g
– cukry13,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 plechovka 1 plechovka fazolí s nálevem Fazole bílé
1 plechovka 1 plechovka cizrny s nálevem Cizrna
Heinz kečup Kečup sladký
provensálské koření Provensálské koření
česnek Česnek čerstvý
1 1 čili paprička

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.