Nutriční hodnoty (Cizrnovo-fazolová pánev podle Eduarda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 600 kJ / 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
Tuky | 84,77 g |
– nasycené | 41,15 g |
– nenasycené | 42,51 g |
–– mononenasycené | 36,25 g |
–– polynenasycené | 6,25 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 15,85 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 plechovka 1 plechovka fazolí s nálevem | Fazole bílé | |
1 plechovka 1 plechovka cizrny s nálevem | Cizrna | |
Heinz kečup | Kečup sladký | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
česnek | Česnek čerstvý | |
1 1 čili paprička | ||