Nutriční hodnoty (Obyčejné bagetky s prefermentem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 518 kJ / 2 036 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,68 g |
Tuky | 34,80 g |
– nasycené | 3,60 g |
– nenasycené | 28,25 g |
–– mononenasycené | 16,73 g |
–– polynenasycené | 11,52 g |
––– omega 3 | 2,55 g |
Vláknina | 18,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 363,88 g |
– cukry | 23,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1 g 1 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 1 g |
– vse smichame a zakryte nechame v teple mistnosti 10-12 – vse smichame a zakryte nechame v teple mistnosti 10-12 – vše smícháme a zakryté necháme v teplé místnosti 10-12 h kvasit | ||
170 ml 170 ml (g) vody | Voda | 170 ml |
25 g 25 g oleje | Olej řepkový | 25 ml |
2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
150 g 150 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
50 g 50 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
8-9 g 8-9 g droždí | Droždí pekařské lisované | 8.5 g |