Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obyčejné bagetky s prefermentem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 518 kJ /
2 036 kcal
Bílkoviny57,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,68 g
Tuky34,80 g
– nasycené3,60 g
– nenasycené28,25 g
–– mononenasycené16,73 g
–– polynenasycené11,52 g
––– omega 32,55 g
Vláknina18,26 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy363,88 g
– cukry23,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1 g 1 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 1 g
– vse smichame a zakryte nechame v teple mistnosti 10-12 – vse smichame a zakryte nechame v teple mistnosti 10-12 – vše smícháme a zakryté necháme v teplé místnosti 10-12 h kvasit
170 ml 170 ml (g) vody Voda 170 ml
25 g 25 g oleje Olej řepkový 25 ml
2 2 rovné lžičky soli Sůl mořská
lžička lžička cukru Cukr bílý
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
150 g 150 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
50 g 50 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 50 g
8-9 g 8-9 g droždí Droždí pekařské lisované 8.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.