Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelí s křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 711 kJ /
4 233 kcal
Bílkoviny85,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny85,52 g
Tuky110,99 g
– nasycené10,10 g
– nenasycené95,46 g
–– mononenasycené64,19 g
–– polynenasycené31,27 g
––– omega 38,20 g
Vláknina149,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,19 g
Sůl0,00 g
Sacharidy653,00 g
– cukry521,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg zelí Zelí bílé čerstvé 5000 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
3/4 l 3/4 l octa Ocet lihový 750 ml
1 1 Deko Sůl mořská
400 g 400 g cukru Cukr bílý 400 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
80 g 80 g strouhaného křenu Křen čerstvý 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.