Nutriční hodnoty (Zelí s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 711 kJ / 4 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 85,52 g |
Tuky | 110,99 g |
– nasycené | 10,10 g |
– nenasycené | 95,46 g |
–– mononenasycené | 64,19 g |
–– polynenasycené | 31,27 g |
––– omega 3 | 8,20 g |
Vláknina | 149,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 653,00 g |
– cukry | 521,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 kg 5 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 5000 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
3/4 l 3/4 l octa | Ocet lihový | 750 ml |
1 1 Deko | Sůl mořská | |
400 g 400 g cukru | Cukr bílý | 400 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
80 g 80 g strouhaného křenu | Křen čerstvý | 80 g |