Nutriční hodnoty (Vepřová líná směs - špíz)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 359 kJ / 2 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 206,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 210,00 g |
– nasycené | 92,30 g |
– nenasycené | 105,00 g |
–– mononenasycené | 90,30 g |
–– polynenasycené | 14,70 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 3,70 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 0,20 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 1000 g |
1-2 1-2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1 -2 1 -2 větší bílá cibulka (může být i klasika, nebo červená, ta dodá šmrnc) | Cibulka jarní čerstvá | |
20 dkg 20 dkg anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 200 g |
1 1 větší klobáska (použili jsme domácí, lehce pikantní, vyuzenou z masny v Blažovicích) | Klobása | |
3 3 velké žampiony | Žampion čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
červená sladká paprika | Paprika červená sušená | |
medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý |