Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová líná směs - špíz)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 359 kJ /
2 715 kcal
Bílkoviny206,00 g
– z toho živočišné bílkoviny206,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky210,00 g
– nasycené92,30 g
– nenasycené105,00 g
–– mononenasycené90,30 g
–– polynenasycené14,70 g
––– omega 30,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 790 mg
Sodík 3,70 g
Sůl9,00 g
Sacharidy0,20 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového plecka Vepřová plec 1000 g
1-2 1-2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1 -2 1 -2 větší bílá cibulka (může být i klasika, nebo červená, ta dodá šmrnc) Cibulka jarní čerstvá
20 dkg 20 dkg anglické slaniny vcelku Anglická slanina 200 g
1 1 větší klobáska (použili jsme domácí, lehce pikantní, vyuzenou z masny v Blažovicích) Klobása
3 3 velké žampiony Žampion čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
červená sladká paprika Paprika červená sušená
medvědí česnek Česnek medvědí čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.