Nutriční hodnoty (Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 16 040 kJ / 3 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,91 g |
Tuky | 133,74 g |
– nasycené | 14,88 g |
– nenasycené | 104,75 g |
–– mononenasycené | 74,60 g |
–– polynenasycené | 30,15 g |
––– omega 3 | 8,31 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 578,86 g |
– cukry | 351,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřícího prášku | Kypřící prášek | 6 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
500 g 500 g broskví (z kompotu nebo čerstvých) nebo jakéhokoliv ovoce | Meruňka zavařená | 500 g |
4 lžíce 4 lžíce rozehřátého (tekutého) medu | Med nepasterovaný | 144 g |