Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie16 040 kJ /
3 834 kcal
Bílkoviny68,63 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,91 g
Tuky133,74 g
– nasycené14,88 g
– nenasycené104,75 g
–– mononenasycené74,60 g
–– polynenasycené30,15 g
––– omega 38,31 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 474 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy578,86 g
– cukry351,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřícího prášku Kypřící prášek 6 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
500 g 500 g broskví (z kompotu nebo čerstvých) nebo jakéhokoliv ovoce Meruňka zavařená 500 g
4 lžíce 4 lžíce rozehřátého (tekutého) medu Med nepasterovaný 144 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.