Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené rybí filé na rajčatech a oreganu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 401 kJ /
574 kcal
Bílkoviny93,99 g
– z toho živočišné bílkoviny90,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,96 g
Tuky7,10 g
– nasycené2,78 g
– nenasycené3,08 g
–– mononenasycené1,65 g
–– polynenasycené1,43 g
––– omega 30,55 g
Vláknina8,94 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 358 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy29,01 g
– cukry17,55 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rybího filé Treska filet 500 g
300 g 300 g rajčat (nejlépe keříčková) Rajče červené čerstvé 300 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
1 1 lžíce lístků čerstvého oregana (dobromysli) Oregano čerstvé
olivový olej Olej řepkový
4 4 tenké plátky másla (nemusí být) Máslo kravské 4 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.