Nutriční hodnoty (Pečené rybí filé na rajčatech a oreganu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 401 kJ / 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,96 g |
Tuky | 7,10 g |
– nasycené | 2,78 g |
– nenasycené | 3,08 g |
–– mononenasycené | 1,65 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 8,94 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 29,01 g |
– cukry | 17,55 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
300 g 300 g rajčat (nejlépe keříčková) | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 lžíce lístků čerstvého oregana (dobromysli) | Oregano čerstvé | |
olivový olej | Olej řepkový | |
4 4 tenké plátky másla (nemusí být) | Máslo kravské | 4 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |