Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová líná směs - špíz II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 587 kJ /
2 291 kcal
Bílkoviny252,20 g
– z toho živočišné bílkoviny229,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,60 g
Tuky85,95 g
– nasycené27,09 g
– nenasycené50,56 g
–– mononenasycené31,39 g
–– polynenasycené19,16 g
––– omega 32,00 g
Vláknina44,62 g
Cholesterol 628 mg
Sodík 6,06 g
Sůl13,81 g
Sacharidy110,83 g
– cukry49,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové kýty Vepřová kýta 800 g
(může být i krkovice nebo plec) Vepřová krkovice
200 g 200 g tvrdších hřibů Hřib čerstvý 200 g
2 nožky 2 nožky klobásy dle vlastního výběru Klobása 440 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 větší papriky Paprika červená čerstvá 300 g
4 4 menší rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
3-4 3-4 brambory Brambor zimní 175 g
2 lžíce 2 lžíce granulovaného česneku Česnek sušený 30 g
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička sezamového semínka Sezam loupaný 5 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.