Nutriční hodnoty (Nudlová polévka s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 351 kJ / 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,13 g |
Tuky | 13,32 g |
– nasycené | 2,69 g |
– nenasycené | 10,52 g |
–– mononenasycené | 4,27 g |
–– polynenasycené | 6,25 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 89 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 22,60 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g bílého tofu | Tofu natural | 150 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 hrst 1 hrst tenkých nudlí | Těstoviny pšeničné | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |