Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nudlová polévka s tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 351 kJ /
323 kcal
Bílkoviny24,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,13 g
Tuky13,32 g
– nasycené2,69 g
– nenasycené10,52 g
–– mononenasycené4,27 g
–– polynenasycené6,25 g
––– omega 30,16 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy22,60 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g bílého tofu Tofu natural 150 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 hrst 1 hrst tenkých nudlí Těstoviny pšeničné
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.