Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s uzeným a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 11 258 kJ / 2 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,40 g |
Tuky | 116,18 g |
– nasycené | 31,99 g |
– nenasycené | 57,86 g |
–– mononenasycené | 46,66 g |
–– polynenasycené | 11,20 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 60,20 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 3,09 g |
Sůl | 7,39 g |
Sacharidy | 278,35 g |
– cukry | 48,90 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-1,2 kg 1-1,2 kg nových brambor (zhruba) | Brambor raný | 1100.000023841858 g |
600 g 600 g cibule (zhruba) | Cibule čerstvá | 600 g |
250-300 g 250-300 g libovějšího uzeného bůčku (zhruba) | Vepřový bok uzený | 275 g |
3-4 3-4 vejce (zhruba) | Vejce slepičí | 245 g |
2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
drcený kmín (dle chuti) | Kmín mletý | |
olej (na vymazání zapékací mísy) | Olej řepkový |