Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s uzeným a cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie11 258 kJ /
2 691 kcal
Bílkoviny113,06 g
– z toho živočišné bílkoviny71,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,40 g
Tuky116,18 g
– nasycené31,99 g
– nenasycené57,86 g
–– mononenasycené46,66 g
–– polynenasycené11,20 g
––– omega 30,51 g
Vláknina60,20 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 3,09 g
Sůl7,39 g
Sacharidy278,35 g
– cukry48,90 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-1,2 kg 1-1,2 kg nových brambor (zhruba) Brambor raný 1100.000023841858 g
600 g 600 g cibule (zhruba) Cibule čerstvá 600 g
250-300 g 250-300 g libovějšího uzeného bůčku (zhruba) Vepřový bok uzený 275 g
3-4 3-4 vejce (zhruba) Vejce slepičí 245 g
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
sůl (dle chuti) Sůl mořská
drcený kmín (dle chuti) Kmín mletý
olej (na vymazání zapékací mísy) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.