Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svěží dort s jablečno - nektarinkovou směsí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 138 kJ /
2 184 kcal
Bílkoviny35,69 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,33 g
Tuky74,36 g
– nasycené13,79 g
– nenasycené51,84 g
–– mononenasycené36,70 g
–– polynenasycené15,14 g
––– omega 33,90 g
Vláknina26,95 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,53 g
Sůl0,42 g
Sacharidy329,55 g
– cukry232,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g celozrnné mouky (polohrubé mouky) Mouka pšeničná celozrnná hrubá 100 g
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
4 PL 4 PL horké vody Voda 72 ml
4 PL 4 PL oleje Olej řepkový 44 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička jedlé sody (prášku do pečiva) Jedlá soda 12 g
2 PL 2 PL sypké Caro kávy (kakaa) Káva obilná ječná 30 g
máslo a mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká
4 -5 4 -5 jablek Jablko čerstvé 675 g
3 -4 3 -4 nektarinky Dužina nektarinky čerstvá
2- 3 PL 2- 3 PL třtinového cukru Cukr třtinový 30 g
skořice Skořice ceylonská
300 300 ml vody Voda
1,5 1,5 banánového pudingu Puding v prášku
1 1 smetana na šlehání (250 ml) Smetana kravská sladká 30%
1 1 bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
1,5 balíčku 1,5 balíčku smetafixu (nebo jiný ztužovač šlehačky) Ztužovač šlehačky 15 g
(může být i 20 g želatiny na vaječnou tlačenku) Želatina vepřová
cukr dle chuti Cukr bílý
50 g 50 g nastrouhané hořké čokolády na zdobení Čokoláda hořká 40% 50 g
1 1 nektarinka na zdobení Dužina nektarinky čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.