Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš po horňácku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 359 kJ /
3 910 kcal
Bílkoviny167,45 g
– z toho živočišné bílkoviny117,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,65 g
Tuky289,33 g
– nasycené90,62 g
– nenasycené157,04 g
–– mononenasycené118,42 g
–– polynenasycené38,62 g
––– omega 34,70 g
Vláknina44,56 g
Cholesterol 464 mg
Sodík 1,80 g
Sůl4,10 g
Sacharidy139,10 g
– cukry21,72 g
––– laktóza11,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g bílých fazolí Fazole bílé 200 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 lžičky 2 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
600 g 600 g vepřového bůčku Vepřový bok 600 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1/2 konzervy 1/2 konzervy leča Zelenina směs sterilovaná
3 dl 3 dl kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 300 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 2 párky Párek vepřový 160 g
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.