Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italský bramborový chléb s parmezánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 575 kJ /
4 201 kcal
Bílkoviny126,86 g
– z toho živočišné bílkoviny63,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,80 g
Tuky238,04 g
– nasycené105,65 g
– nenasycené106,46 g
–– mononenasycené90,33 g
–– polynenasycené16,13 g
––– omega 31,37 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 863 mg
Sodík 2,01 g
Sůl4,92 g
Sacharidy378,50 g
– cukry36,14 g
––– laktóza5,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 středně velké brambory, vařené bez slupky a se snítkou rozmarýnu, vychladlé + uschovaná trocha vody z vaření Voda
1 kostka 1 kostka čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 42 g
1 lžička 1 lžička krupicového cukru Cukr bílý 5 g
100 g 100 g rozpuštěného másla Máslo kravské 100 g
60 ml 60 ml olivového oleje Olej olivový 60 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 vrchovatá lžíce soli Sůl mořská
2 2 hrstky nasekaného rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 2 hrstky pražených loupaných slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná
150 g 150 g najemno nastrouhaného parmezánu Parmezán 150 g
500 g 500 g hladké mouky (dala jsem špaldovou chlebovou) Mouka pšeničná hladká 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.