Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filé se sardelovou čepicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 352 kJ /
562 kcal
Bílkoviny39,26 g
– z toho živočišné bílkoviny37,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,18 g
Tuky35,42 g
– nasycené19,61 g
– nenasycené14,84 g
–– mononenasycené13,05 g
–– polynenasycené1,78 g
––– omega 30,19 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 124 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,03 g
Sacharidy20,40 g
– cukry16,80 g
––– laktóza12,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce rybího filé Treska filet
150 g 150 g čerstvého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
3-4 lžičky 3-4 lžičky sardelové pasty Sardelová pasta 17.5 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce sekaného čerstvého kopru Kopr nať čerstvý 30 g
asi 3 lžíce 3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
malé nové brambory Brambor raný
cibule Cibule čerstvá
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.