Nutriční hodnoty (Filé se sardelovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 352 kJ / 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
Tuky | 35,42 g |
– nasycené | 19,61 g |
– nenasycené | 14,84 g |
–– mononenasycené | 13,05 g |
–– polynenasycené | 1,78 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 124 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 8,03 g |
Sacharidy | 20,40 g |
– cukry | 16,80 g |
––– laktóza | 12,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet | |
150 g 150 g čerstvého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
3-4 lžičky 3-4 lžičky sardelové pasty | Sardelová pasta | 17.5 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce sekaného čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
asi 3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
malé nové brambory | Brambor raný | |
cibule | Cibule čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový |