Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát se šruchou zelnou a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie801 kJ /
191 kcal
Bílkoviny4,93 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,13 g
Tuky11,31 g
– nasycené7,17 g
– nenasycené3,47 g
–– mononenasycené3,04 g
–– polynenasycené0,43 g
––– omega 30,10 g
Vláknina4,37 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy16,25 g
– cukry10,15 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
2 hrsti 2 hrsti šruchy zelné Šrucha zelná čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
sůl podle chuti Sůl mořská
pepř podle chuti Pepř černý
ocet podle chuti - cca 1 KL KL Ocet lihový
práškový cukr - podle chuti - cca 1 KL KL Cukr bílý
4 PL 4 PL zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.