Nutriční hodnoty (Okurkový salát se šruchou zelnou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 801 kJ / 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
Tuky | 11,31 g |
– nasycené | 7,17 g |
– nenasycené | 3,47 g |
–– mononenasycené | 3,04 g |
–– polynenasycené | 0,43 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,37 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 16,25 g |
– cukry | 10,15 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
2 hrsti 2 hrsti šruchy zelné | Šrucha zelná čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
pepř podle chuti | Pepř černý | |
ocet podle chuti - cca 1 KL KL | Ocet lihový | |
práškový cukr - podle chuti - cca 1 KL KL | Cukr bílý | |
4 PL 4 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |