Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový hrnečkový koláč s pudinkovou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 879 kJ /
4 034 kcal
Bílkoviny115,25 g
– z toho živočišné bílkoviny24,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny90,35 g
Tuky40,44 g
– nasycené15,47 g
– nenasycené18,89 g
–– mononenasycené9,14 g
–– polynenasycené9,75 g
––– omega 31,08 g
Vláknina43,77 g
Cholesterol 313 mg
Sodík 445 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy780,44 g
– cukry233,44 g
––– laktóza23,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 750 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
3/4 3/4 Hery nebo jiného tuku Margarín
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
špetku špetku soli Sůl mořská
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 1 pudinkový prášek (vanilkový, karamelový, mandlový,...) Puding v prášku
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
5 5 středních hrušek Hruška čerstvá 650 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru Cukr bílý 37.5 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého hřebíčku Hřebíček 2.5 g
hrstka rozinek Rozinky
hrstka sekaných ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.