Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Beskydská fazolačka (od Mánka))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 544 kJ /
1 803 kcal
Bílkoviny87,60 g
– z toho živočišné bílkoviny49,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,50 g
Tuky112,80 g
– nasycené37,99 g
– nenasycené54,60 g
–– mononenasycené44,51 g
–– polynenasycené10,09 g
––– omega 30,59 g
Vláknina33,50 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 4,67 g
Sůl11,20 g
Sacharidy92,60 g
– cukry20,60 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g strakatých fazolí Fazole bílé 150 g
300 g 300 g uzeného bůčku (nebo krkovice) Vepřový bok uzený 300 g
250 g 250 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 250 g
200 g 200 g kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2 2 polévkové lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.