Nutriční hodnoty (Beskydská fazolačka (od Mánka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 544 kJ / 1 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,50 g |
Tuky | 112,80 g |
– nasycené | 37,99 g |
– nenasycené | 54,60 g |
–– mononenasycené | 44,51 g |
–– polynenasycené | 10,09 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 33,50 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 4,67 g |
Sůl | 11,20 g |
Sacharidy | 92,60 g |
– cukry | 20,60 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g strakatých fazolí | Fazole bílé | 150 g |
300 g 300 g uzeného bůčku (nebo krkovice) | Vepřový bok uzený | 300 g |
250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
200 g 200 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
2 2 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |