Nutriční hodnoty (Hovězí bačajské nudličky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 961 kJ / 2 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 182,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,32 g |
Tuky | 192,02 g |
– nasycené | 84,14 g |
– nenasycené | 102,27 g |
–– mononenasycené | 82,58 g |
–– polynenasycené | 19,70 g |
––– omega 3 | 2,11 g |
Vláknina | 11,06 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 4,62 g |
Sůl | 10,90 g |
Sacharidy | 32,65 g |
– cukry | 15,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g hovězí roštěné | Hovězí roštěnec | 700 g |
200 g 200 g bačajské klobásy | Klobása | 200 g |
150 g 150 g gazdovské slaniny | Špek | 150 g |
100 ml 100 ml rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
vývar nebo voda na podlití | Vývar hovězí | |
nasekané lístky lístky petržele na posypání | Petržel kořenová čerstvá |