Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávané kuře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 833 kJ /
438 kcal
Bílkoviny10,25 g
– z toho živočišné bílkoviny2,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,38 g
Tuky20,43 g
– nasycené12,71 g
– nenasycené6,77 g
–– mononenasycené5,75 g
–– polynenasycené1,02 g
––– omega 30,16 g
Vláknina14,32 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy49,28 g
– cukry18,66 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
libeček Libeček čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
celý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
trochu trochu oleje Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
bílý pepř Pepř bílý
hrášek sterilovaný nebo mražený Hrášek zelený sterilovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.