Nutriční hodnoty (Vepřová kýta s celerovo-okurkovou omáčkou a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 341 kJ / 2 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 174,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,10 g |
Tuky | 208,12 g |
– nasycené | 94,79 g |
– nenasycené | 104,69 g |
–– mononenasycené | 88,00 g |
–– polynenasycené | 16,69 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 3,79 g |
Sůl | 9,08 g |
Sacharidy | 14,22 g |
– cukry | 7,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 800 g |
1 1 větší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
180 g 180 g zauzené slaniny | Špek | 180 g |
1 1 velká šalotka | Šalotka čerstvá | |
2 PL 2 PL sádla nebo oleje | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
hrst hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
vývar z kostí na podlévání | Kost hovězí | |
1 1 zakysaná smetana na zjemnění | Smetana kravská zakysaná 12% |