Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta s celerovo-okurkovou omáčkou a hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 341 kJ /
2 711 kcal
Bílkoviny183,00 g
– z toho živočišné bílkoviny174,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,10 g
Tuky208,12 g
– nasycené94,79 g
– nenasycené104,69 g
–– mononenasycené88,00 g
–– polynenasycené16,69 g
––– omega 30,29 g
Vláknina24,30 g
Cholesterol 473 mg
Sodík 3,79 g
Sůl9,08 g
Sacharidy14,22 g
– cukry7,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové kýty Vepřová kýta 800 g
1 1 větší celer Celer bulva čerstvá 540 g
180 g 180 g zauzené slaniny Špek 180 g
1 1 velká šalotka Šalotka čerstvá
2 PL 2 PL sádla nebo oleje Sádlo vepřové 30 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
hrst hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
vývar z kostí na podlévání Kost hovězí
1 1 zakysaná smetana na zjemnění Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.