Nutriční hodnoty (Teplý fazolový salát s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 007 kJ / 1 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,74 g |
Tuky | 87,75 g |
– nasycené | 12,55 g |
– nenasycené | 75,15 g |
–– mononenasycené | 64,18 g |
–– polynenasycené | 10,97 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 52,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 137,78 g |
– cukry | 9,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g fazolí pinto | Fazole bílé | 250 g |
2 2 pórky | Pórek čerstvý | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
90 ml 90 ml olivového oleje | Olej olivový | 90 ml |
tymián | Tymián sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská |