Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý fazolový salát s pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 007 kJ /
1 675 kcal
Bílkoviny59,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,74 g
Tuky87,75 g
– nasycené12,55 g
– nenasycené75,15 g
–– mononenasycené64,18 g
–– polynenasycené10,97 g
––– omega 30,09 g
Vláknina52,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy137,78 g
– cukry9,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g fazolí pinto Fazole bílé 250 g
2 2 pórky Pórek čerstvý
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
90 ml 90 ml olivového oleje Olej olivový 90 ml
tymián Tymián sušený
bazalka Bazalka čerstvá
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.