Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špecle s hnědými žampiony, restovanou cibulkou a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 723 kJ /
1 607 kcal
Bílkoviny12,60 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,60 g
Tuky168,40 g
– nasycené82,36 g
– nenasycené84,04 g
–– mononenasycené72,00 g
–– polynenasycené12,04 g
––– omega 30,20 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,00 g
Sacharidy6,20 g
– cukry1,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balíček 1 balíček špeclí Noky
200 g 200 g hnědých žampionů Žampion čerstvý 200 g
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
olej na restování Olej řepkový
1 1 jarní cibulka i s natí Cibulka jarní čerstvá
sojová omáčka podle chuti Sójová omáčka Tamari
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.