Nutriční hodnoty (Špecle s hnědými žampiony, restovanou cibulkou a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 723 kJ / 1 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
Tuky | 168,40 g |
– nasycené | 82,36 g |
– nenasycené | 84,04 g |
–– mononenasycené | 72,00 g |
–– polynenasycené | 12,04 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 6,20 g |
– cukry | 1,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balíček 1 balíček špeclí | Noky | |
200 g 200 g hnědých žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
olej na restování | Olej řepkový | |
1 1 jarní cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
sojová omáčka podle chuti | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
olivový olej | Olej olivový |