Nutriční hodnoty (Dort bez mouky z pudinkového prášku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 574 kJ / 3 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,64 g |
Tuky | 242,22 g |
– nasycené | 28,20 g |
– nenasycené | 195,41 g |
–– mononenasycené | 140,20 g |
–– polynenasycené | 55,21 g |
––– omega 3 | 16,56 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 626 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 202,40 g |
– cukry | 54,00 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 celá vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 4 vanilkové pudinky v prášku | Puding v prášku | 160 g |
2 dl 2 dl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
180 180 cukru moučky | Cukr bílý | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 mandlový cukr | Cukr bílý | |
1 1 rumový cukr | Cukr bílý | |
2 kapky 2 kapky rumového aroma | Aroma rumové | |
ovocná marmeláda podle potřeby | Marmeláda jahodová | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
250 g 250 g tvarohu (vanička) | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 šlehačka 33% (ušlehat) | Šlehačka 35% | |
1 1 ztužovač do šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
3 lžíce 3 lžíce cukru krystalu | Cukr bílý | 45 g |