Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové placky s kuřecími játry a vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 424 kJ /
1 774 kcal
Bílkoviny132,93 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,93 g
Tuky22,40 g
– nasycené5,94 g
– nenasycené10,88 g
–– mononenasycené6,39 g
–– polynenasycené4,49 g
––– omega 30,63 g
Vláknina20,60 g
Cholesterol 1,60 g
Sodík 366 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy249,95 g
– cukry28,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vařených brambor (nejlépe den předem) Brambor zimní 500 g
200 g 200 g mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
sůl Sůl mořská
200 g 200 g kuřecích prsou Kuře prso 200 g
300 g 300 g kuřecích jater Játra kuřecí 300 g
1-2 1-2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 225 g
rajče Rajče červené čerstvé
sladká chilli omáčka Chilli omáčka
cibule Cibule čerstvá
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hrst hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
kousek kousek slaniny Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.