Nutriční hodnoty (Bramborové placky s kuřecími játry a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 424 kJ / 1 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,93 g |
Tuky | 22,40 g |
– nasycené | 5,94 g |
– nenasycené | 10,88 g |
–– mononenasycené | 6,39 g |
–– polynenasycené | 4,49 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 20,60 g |
Cholesterol | 1,60 g |
Sodík | 366 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 249,95 g |
– cukry | 28,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vařených brambor (nejlépe den předem) | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
300 g 300 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 300 g |
1-2 1-2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 225 g |
rajče | Rajče červené čerstvé | |
sladká chilli omáčka | Chilli omáčka | |
cibule | Cibule čerstvá | |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
kousek kousek slaniny | Špek |