Nutriční hodnoty (Rozmarýnová focaccia s lilkem a červenou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 018 kJ / 2 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,06 g |
Tuky | 58,76 g |
– nasycené | 9,11 g |
– nenasycené | 47,48 g |
–– mononenasycené | 36,73 g |
–– polynenasycené | 10,75 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 31,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 392,00 g |
– cukry | 39,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
320 g 320 g vody | Voda | 320 ml |
50 g 50 g olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1-1,5 lžičky 1-1,5 lžičky mletého rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 6.25 g |
2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
8 g 8 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 8 g |
3 3 střední červené cibule | Cibule červená čerstvá | 207 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
lilek | Lilek čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |