Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rozmarýnová focaccia s lilkem a červenou cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 018 kJ /
2 394 kcal
Bílkoviny63,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,06 g
Tuky58,76 g
– nasycené9,11 g
– nenasycené47,48 g
–– mononenasycené36,73 g
–– polynenasycené10,75 g
––– omega 30,55 g
Vláknina31,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy392,00 g
– cukry39,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
320 g 320 g vody Voda 320 ml
50 g 50 g olivového oleje Olej olivový 50 ml
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1-1,5 lžičky 1-1,5 lžičky mletého rozmarýnu Rozmarýn sušený 6.25 g
2 2 rovné lžičky soli Sůl mořská
8 g 8 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 8 g
3 3 střední červené cibule Cibule červená čerstvá 207 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
lilek Lilek čerstvý
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.