Nutriční hodnoty (Hřibová smaženice s oříšky a kurkumou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 700 kJ / 1 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,49 g |
Tuky | 98,11 g |
– nasycené | 14,19 g |
– nenasycené | 64,85 g |
–– mononenasycené | 16,77 g |
–– polynenasycené | 48,09 g |
––– omega 3 | 7,62 g |
Vláknina | 33,39 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 37,94 g |
– cukry | 11,53 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g tvrdých hřibů | Hřib čerstvý | 400 g |
100 g 100 g jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
1 1 malá šalotka | Šalotka čerstvá | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 1.25 g |
1 1 lžíce nasekaných lístků petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |