Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rudolfova jehla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 309 kJ /
1 986 kcal
Bílkoviny120,68 g
– z toho živočišné bílkoviny117,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,43 g
Tuky146,03 g
– nasycené67,18 g
– nenasycené74,31 g
–– mononenasycené63,03 g
–– polynenasycené11,28 g
––– omega 30,34 g
Vláknina8,58 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 2,73 g
Sůl6,68 g
Sacharidy40,03 g
– cukry29,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vepřové panenky Vepřová panenka 250 g
250 g 250 g stehenních kuřecích řízků Kuřecí stehenní řízky 250 g
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
150 g 150 g anglické slaniny (plátky) Anglická slanina 150 g
15 15 vypeckovaných sušených švestek Švestky sušené
100 ml 100 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 100 ml
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
dijonská hořčice (dle potřeby) Hořčice dijonská
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.