Nutriční hodnoty (Rudolfova jehla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 309 kJ / 1 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
Tuky | 146,03 g |
– nasycené | 67,18 g |
– nenasycené | 74,31 g |
–– mononenasycené | 63,03 g |
–– polynenasycené | 11,28 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 8,58 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,68 g |
Sacharidy | 40,03 g |
– cukry | 29,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 250 g |
250 g 250 g stehenních kuřecích řízků | Kuřecí stehenní řízky | 250 g |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
150 g 150 g anglické slaniny (plátky) | Anglická slanina | 150 g |
15 15 vypeckovaných sušených švestek | Švestky sušené | |
100 ml 100 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 100 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
dijonská hořčice (dle potřeby) | Hořčice dijonská | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |