Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sterilovaný celer v sladkokyselém nálevu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 883 kJ /
1 167 kcal
Bílkoviny42,46 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,46 g
Tuky8,44 g
– nasycené2,27 g
– nenasycené5,78 g
–– mononenasycené1,68 g
–– polynenasycené4,11 g
––– omega 30,00 g
Vláknina129,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14,51 g
Sůl35,40 g
Sacharidy167,80 g
– cukry123,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 větších bulev celeru Celer bulva čerstvá 2700 g
2 lžičky 2 lžičky kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
250 ml 250 ml octa Ocet lihový 250 ml
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
30 g 30 g soli Sůl mořská 30 g
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček černého pepře Pepř černý
3 ks 3 ks hřebíčku Hřebíček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.