Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-oříškový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 969 kJ /
4 534 kcal
Bílkoviny149,10 g
– z toho živočišné bílkoviny81,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,06 g
Tuky247,52 g
– nasycené36,14 g
– nenasycené170,74 g
–– mononenasycené30,88 g
–– polynenasycené139,86 g
––– omega 322,86 g
Vláknina46,40 g
Cholesterol 857 mg
Sodík 703 mg
Sůl1,99 g
Sacharidy404,20 g
– cukry250,50 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g strouhaných jablek Jablko čerstvé 300 g
300 g 300 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 300 g
100 g 100 g špaldové mouky (hladké mouky) Mouka špaldová hrubá 100 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
4 lžíce 4 lžíce medu (nebo jiné sladidlo) Med nepasterovaný 144 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
máslo a hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
2 lžíce 2 lžíce skořice Skořice ceylonská 30 g
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.