Nutriční hodnoty (Bábovka z pudinku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 043 kJ / 3 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,64 g |
Tuky | 230,72 g |
– nasycené | 21,20 g |
– nenasycené | 192,16 g |
–– mononenasycené | 137,20 g |
–– polynenasycené | 54,96 g |
––– omega 3 | 16,51 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 466 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 343,60 g |
– cukry | 200,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 4 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 160 g |
1 sklenka 1 sklenka oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1 sklenka 1 sklenka moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |