Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka z pudinku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 043 kJ /
3 596 kcal
Bílkoviny35,36 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,64 g
Tuky230,72 g
– nasycené21,20 g
– nenasycené192,16 g
–– mononenasycené137,20 g
–– polynenasycené54,96 g
––– omega 316,51 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 466 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy343,60 g
– cukry200,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 4 vanilkové pudinky Puding v prášku 160 g
1 sklenka 1 sklenka oleje Olej řepkový 200 ml
1 sklenka 1 sklenka moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.