Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bretaňské fazole)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie11 414 kJ /
2 728 kcal
Bílkoviny33,76 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,76 g
Tuky216,30 g
– nasycené86,65 g
– nenasycené125,68 g
–– mononenasycené100,45 g
–– polynenasycené25,23 g
––– omega 33,81 g
Vláknina58,70 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,89 g
Sůl9,60 g
Sacharidy152,66 g
– cukry23,81 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí Fazole červená ledvina
200 g 200 g oravské slaniny Špek 200 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 1 menší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
5 5 větších stroužků česneku Česnek čerstvý 350 g
2 2 zarovnané lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
1 lžička 1 lžička rozmarýnu Rozmarýn sušený 5 g
1 lžička 1 lžička petrželové natě Petržel nať čerstvá 5 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička pálivé mleté papriky (jen kdo má rád ostré) Paprika pálivá 6 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
100 ml 100 ml pasírovaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 100 g
4 lžíce 4 lžíce pikantního kečupu Kečup ostrý 60 ml
1 špetka 1 špetka cukru (podle potřeby) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.