Nutriční hodnoty (Vepřová játra se sušenými rajčaty, harissou a červenou paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 217 kJ / 2 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,09 g |
Tuky | 169,71 g |
– nasycené | 76,69 g |
– nenasycené | 84,22 g |
–– mononenasycené | 70,35 g |
–– polynenasycené | 13,87 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 1,97 g |
Sodík | 3,78 g |
Sůl | 9,75 g |
Sacharidy | 39,48 g |
– cukry | 13,74 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
180 g 180 g uzené slaniny | Špek | 180 g |
olej | Olej řepkový | |
1 PL 1 PL ostré harissy | Harissa | 15 g |
2-3 2-3 sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
3-4 3-4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 105 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
vývar na podlití | Vývar hovězí | |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |