Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra se sušenými rajčaty, harissou a červenou paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 217 kJ /
2 203 kcal
Bílkoviny125,79 g
– z toho živočišné bílkoviny122,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,09 g
Tuky169,71 g
– nasycené76,69 g
– nenasycené84,22 g
–– mononenasycené70,35 g
–– polynenasycené13,87 g
––– omega 30,30 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 1,97 g
Sodík 3,78 g
Sůl9,75 g
Sacharidy39,48 g
– cukry13,74 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřových jater Játra vepřová 600 g
180 g 180 g uzené slaniny Špek 180 g
olej Olej řepkový
1 PL 1 PL ostré harissy Harissa 15 g
2-3 2-3 sušená rajčata v oleji Rajčata červená sušená v oleji
3-4 3-4 cherry rajčátka Rajčata cherry 105 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
vývar na podlití Vývar hovězí
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.